Over de Schoffel

De Schoffel is een tuinen- en recreatiecomplex aan de Lange Kleiweg in Rijswijk. De Lange Kleiweg verbindt Delft (via DSM en het voormalige Calvé) met Rijswijk. De Schoffel is een dorp binnen een dorp. De bijna 130 tuinen zijn zeer verschillend ingericht. De één heeft een echte moestuin, de ander een zonneterras, vijver of zwembad. Op de meeste tuinen staan huisjes voorzien van water, electra en toilet (of aansluiting daarvoor). Het complex beschikt ook over een WIFI-verbinding.
Het complex zal de komende tijd een aantal veranderingen ondergaan. Een aantal tuinen verdwijnt en op een andere plaats komen er weer nieuwe tuinen bij.
Geïnteresseerd in De Schoffel? Bekijk dan de foto-impressies. Of kom eens langs. Er bestaat een mogelijkheid dat er tuinen te koop staan. Hoewel er ook door de week de nodige activiteit plaats vindt, is de kans dat de toegangspoort open staat het grootst in het weekend.

Let op! De Schoffel is een besloten terrein. Op een aantal plaatsen is de tuin beveiligd met camera’s en ook op een aantal tuinen is camerabeveiliging.